Gabriela Cristea a descoperit care este cea mai mare temere a sotului ei! Iata ce dezvaluiri a facut prezentatoarea TV despre Tavi Clonda si ce reactie a avut acesta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:31

Deranjata de atitudinea sotului ei, Gabriela l-a parat telespectatorilor, dezvaluind de ce anume ii este teama acestuia cel mai mult.

Suparata ca sotul ei nu vrea sa o asculte si sa mearga la stomatolog, pentru a-si scoate o masea de minte care ii da de furca de ceva vreme, Gabriela Cristea a facut haz de necazul lui Tavi, incercand astfel sa il convinga.

"Eu cred ca tu nu stii ce vorbesti! Ai tras la mesea pana cand ti-a crescut capul cu totul! Astazi nu sunt margelatul, ci sunt macelarul, care scoate masele! Voi stiti de ce il tot tachinez eu asa, pentru ca i s-a mai umflat aceasta masea de minte si tot a

zis: o sa ma duc sa mi-o scot si a trecut mult de atunci! da acum promiti ca o scoti? Nu promiti? Data viitoare sa te mai ingrijeasca Mutu!", a spus Gabriela.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa Tavi nu s-a last convins nici de aceasta data

de sotia sa si a incercat sa ii explice ca nu este nevoie sa mearga la medic deorece a depasit si de aceasta data momentul critic al durerilor de masea.

"Am primit mesaje pe facebook ca sunt frumos si asa! Da, a crescut asa de frumoasa, n-are carii, n-are nimic, doar ca e cam inghesuita, in rest e ok! Pentru o masea de minte arata foarte bine! Eu suport, am dragostea care ma protejeaza!", a zis Tavi.

 

Taguri: