Gabriela Cristea a imitat-o pe Iulia Albu! Prezentatoarea TV a oferit lectii de stil in platoul emisiuni. Iata la ce gesturi a recurs aceasta spre incantarea publicului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Plecand de la faptul ca o fana i-a solicitat o pereche de pantofi, prin intemediul unui site de socializare, Gabi Cristea le-a amintit telespectatorilor sai ca pot afla tot ce tine de stil, urmarind incediarul show “Bravo, ai sil!”, de luni pana vineri, de la ora 17:00 si in fiecare duminica de la ora 20:00.

Gabi Cristea a demonstrat tuturor ca nu numai Iulia Albu poate da lectii de stil si a incercat sa o imite. Prezentatoarea tv a imprumutat din atitudinea juratului, capatand un aer de specialist in fashion.

“Draga, stilul tau, nu stiu, pantofii astia sunt niste fake-uri si coroana mea este din cristale Swarovski, iar gaina face oua de aur! Si acest ganditor din Hamangia, care este Maurice!”, a spus prezentatoarea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Spre deliciul publicului, Gabi Cristea a facut senzatie imitand-o pe Iulia Albu si vorbind asemenea lui Maurice Munteanu.