Gabriela Cristea a slabit 20 kilograme in 8 saptamani cu un preparat miraculos pe baza de plante

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Secretul vedetelor consta in modul in care mananca dar si in suplimentele pe care le administreaza zi de zi. Gabriela Cristea este una dintre vedetele care a apelat la pastile naturale, pentru a slabi 20 kilograme rapid.

Suplimentul pe care l-a administrat zi de zi timp de 8 saptamani se numeste Control Appetit si este considerat un inlocuitor a operatiei de micsorare a stomacului datorita efectului sau rapid si benefic asupra kilogramelor in plus!

"Am slabit 20 kilograme in opt saptamani cu ajutorul suplimentului Control Appetit. Il recomand tuturor oamenilor care isi doresc sa slabeasca deaorece rezultatele sunt rapide si nu exista efecte adverse", a declarat Gabriela Cristea.



Control Appetit a fost creat pentru a inlocui operatia de micsorare a stomacului prin senzatia desatietate. Ingredientele naturale din compozitia capsulelor Control Appetit se umfla in stomac si astfel induce senzatia de satietate, reducand nevoia de a lua gustari sau de a manca excesiv.

Descoperirea produsului Control Appetit a ajutat la reducerea numarului de persoane obeze din intreaga lume. Cel mai important benefeciu este ca nu este nevoie sa urmati un regim alimentar strict si veti constata ca pe zi ce trece veti consuma mai putina hrana si veti slabi rapid.


Aflati mai multe detalii pe www.controlappetit.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta