Gabriela Cristea ar putea sa se lase oricand de profesia de prezentator! Iata ce mai stie sa faca aceasta si cum a reactionat publicul

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Dorind sa ofere o surpriza publicului, Gabriela Cristea si Tavi Clonda au creat un moment inedit impreuna. La sugestia sotului ei, prezentatoarea TV a abandonat pentru cateva clipe carma emisiunii.

La indemnul sotului ei, Gabriela Cristea a acceptat provocarea de a forma un duet pe scena, pentru a incanta auditoriul cu o melodie populara, pentru a o dedica tuturor Mariilor. Desi s-a temut de reactiile negative ale publicului, pentru ca nu are o voce slefuita, prezentatoarea TV a fost incantata sa ii fie alaturi sotului ei pe scena.

"Puteti sa-mi scrieti pe facebook si sa-mi spuneti cam cat de rau m-am facut de ras! Am cantat din suflet, daca am cantat fals...

nu suntem la concursuri de cantat! Eu am cu cine sa cant! Pe acasa mai cant si eu sub dus, cu barbatul meu!  Ce-ti trebuie prea mult curaj! Daca iti lipseste o doaga! N-ai nevoie!", a subliniat Gabriela Cristea.

##VIDEO164767##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.