GABRIELA CRISTEA, cea mai alintata viitoare mamica! Iata cum si-a rasfatat TAVI CLONDA sotia, in acest weekend!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iun 2017, 19:09

Gabriela Cristea si Tavi Clonda radiaza de fericire de cand au aflat ca vor deveni parinti.

Gabriela Cristea este din ce in ce mai rasfatata de sotul ei, de cand a ramas insarcinata. Tavi Clonda a inceput deja sa isi ia in serios rolul de viitor tatic si isi alinta sotia mai mult ca oricand. Dovada stau cele mai recente imagini publicate de acesta pe contul lui de socializare, unde a aratat tuturor cat de fericit este ca isi poate rasfata sotia cu mancarea ei preferata.

"Azi mi- am alintat sotia cu dorada la gratar servit la pat cu saramura de legume proaspete asortate, coapte la foc de lemn uscat...

"
, a spus Tavi Clonda.

Citeste si: GABRIELA CRISTEA a dezvaluit secretul care a stat la baza implinirii marelui lor vis, de a deveni parinti! Iata cat de entuziasmata este prezentatoarea TV ca va deveni mama in curand si ce replica a avut Tavi Clonda

Tavi Clonda i-a pregatit sotiei sale dorada la gratar si si i-a servit masa la pat Gabrielei.

Sub supravegherea atenta a celor doi caini, Tavi a incins gratarul si a pregatit pestele cu legume, asa cum prefera sotia sa.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.