Gabriela Cristea, cea mai fericita si implinita mamica! Fiica sa, Bella Victoria Margot a implinit patru luni si este o adevarata printesa a familiei! Iata ce cuvinte emotionante i-a dedicat vedeta micutei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2020, 15:47

De cand a devenit mama, Gabriela Cristea radiaza de fericire si nu ezita sa impartaseasca bucuria imensa si cu fanii sai din mediul virtual.

Vedeta Kanal D petrece foarte mult timp cu fiica ei, Bella Victoria Margot, pe care a nascut-o pe 23 septembrie.


"Sunt cea mai fericita femeie din lume, pentru mine, Victoria este cel mai important lucru care mi s-a intamplat in viata! Nu pot exprima in cuvinte ce simt acum", spunea atunci Gabriela Cristea. Află detalii despre problemele medicale pe care le are Gabriela Cristea.
Pe 23 ianuarie micuta Victoria a implinit patru luni, prilej de mare bucurie pentru parintii sai, care o adora si o considera centrul universului lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul


"Printesa noastra implineste azi 4 luni. 4 luni de bucurie, speranta si fericire profunda. Draga mea, iti multumesc pentru cum ma faci sa descopar in fiecare dimineata viata. La multi ani, Bella Victoria Margot! Mami si tati te iubesc neconditionat!", a scris Gabriela Cristea pe contul ei de socializare.