Gabriela Cristea, cu ochii in lacrimi in platou! Pare o femeie puternica, insa acest mesaj telefonic a emotionat-o peste masura

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Cu ocazia zilei de nastere a producatoarei emisiunii, Gabriela Cristea si Tavi Clonda i-au pregatit acesteia cateva surprize inedite.

Prima surpriza a fost pusa in aplicare de Tavi, care impreuna cu bandul lui i-au dedicat cateva versuri Adelinei, producatoarea emisiunii. In tot acest timp, Gabriela Cristea a antrenat atmosfera printre concurenti, dansand si cantand impreuna cu trupa.

" Stiti ca ea e disperata acum ca eu sunt aici in fata, nu am inceput emisiunea si mai am o veste trista pentru tine, draga mea, de ziua ta, inca nu o incepem!",

a spus Gabriela Cristea.

Pusi pe surprize, Tavi si sotia sa au mai pus la cale un moment inedit pentru Adelina. Acestia au deschis o inregistrare, in care baiatul acesteia i-a transmis acesteia un mesaj emotionant. Emotiile au coplesit-o insa si pe Gabriela Cristea, care a izbucnit in lacrimi. Uite cum a sunat mesajul care a iscat emotii in platou.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

##VIDEO164757##

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.