Gabriela Cristea, dezvaluiri despre inceputurile relatiei cu Tavi Clonda: "imi aduc aminte cum am ajuns noi sa ne mutam impreuna..." Uite ce fotografie i-a trimis viitorului sot

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:11

In emisiunea de marti, Gabriela Cristea a rememorat inceputurile relatiei sale cu tavi.

In timp ce la paravan se aflau Alexandra si Robert, un tanar care a venit sa  o cunoasca pe aceasta, Gabriela Cristea a facut o povestire despre inceputurile relatiei cu Tavi. Robert povestea cum a decis sa se mute cu fosta lui iubita, dupa o relatie de 8 luni de zile iar asta a facut-o pe Gabi sa isi aduca aminte de inceputurile relatiei sale cu Tavi Clonda, actualul sau sot.

"Tavi mi-a zis asa: 'Mi-as petrece mai mult timp cu tine, dar n-am haine sa ma schimb si nici dulap in care sa mi le pun' si eu i-am trimis o poza cu un dulap eliberat special pentru el", a marturisit Gabriela.

Urmareste momentul dezvaluirii in materialul video urmator:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.