Gabriela Cristea, DEZVALUIRI SOC: “Am avut parte de o experienta azi noapte, ceva de NEDESCRIS”. Afla ce i s-a intamplat vedetei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Frumoasa prezentatoare le-a povestit telespectatorilor "Te vreau langa mine" ca ea si iubitul ei au avut parte de un incident neasteptat in toiul noptii.

Tie ti s-a intamplat vreodata sa ti se opreasca apa calda si rece in timp ce te speli pe cap? Ei bine, Gabriela Cristea a marturisit ca i s-a intamplat asta de doua ori pana acum. Ultima data a fost chiar azi noapte! Vedeta Kanal D s-a spalat pe cap in toiul noptii, pe la ora 1.00, numai ca apa s-a oprit chiar inainte de a se clati pe par de sampon.

Noroc cu Tavi care oprise niste apa si astfel, Gabriela a putut sa-si limpezeasca podoaba capilara.

" Eu am avut parte azi noapte de o experienta ceva de nedescris. Se spune ca macar o data si tot ti se intampla asta! Dar mai ghinionista decat mine, nu cred ca exista. Mie mi s-a intamplat de doua ori", a declarat Gabriela Cristea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO130419##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.