Gabriela Cristea, dezvaluiri SOC despre iubitul ei: “M-a facut nesimtita”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Urmeaza o noua despartire in showbiz? Cand totul parea atat de frumos, ceva socant s-a intamplat. Vezi declaratiile prezentatoarei!

##VIDEO90580## Gabriela Cristea a dezvaluit in cadrul emisiunii" Te vreau langa mine" ca iubitul si colegul ei de platou, Tavi Clonda, a facut-o nesimtita. Nu este o gluma! Ei bine, chiar daca intentia iubitului frumoasei prezentatoare nu a fost de a o jigni, vedeta Kanal D tot s-a suparat.

Drept pedeapsa, l-a parat telespectatorilor emisiunii! In apararea lui, Tavi Clonda a explicat ca Gabriela Cristea i-a facut tzatziki, o specialitate greceasca, la o ora tarzie in noapte, tocmai acum cand el incearca sa mai slabeasca, iar cantaretul nu a putut sa o refuze.

Fiti pe pace! Tavi Clonda si-a cerut inca odata scuze, iar Gabriela Cristea l-a iertat.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16741507/1/media-138547144574306400.jpg

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.