Gabriela Cristea, DEZVALUIRI SOC: “Puneti bani deoparte ca fac nunta”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

Uau! Asta da surpriza! Se marita cumva frumoasa Gabriela Cristea? Vezi ce a declarat in emisiunea “Te vreau langa mine”!

Un week-end plin de peripetii pentru Gabriela Cristea si iubitul ei, Tavi Clonda! Vineri cei doi s-au distrat toata noaptea alaturi de colegi la o petrecere Kanal D, iar duminica au onorat o invitatie la un eveniment cu staif: nunta Oanei Roman.

Cum era de asteptat, la finalul evenimentului mireasa a aruncat buchetul asa cum cere traditia. Norocoasa care a prins buchetul a fost chiar frumoasa prezentatoare. Gabriela Cristea a prins buchetul la nunta Oanei Roman impreuna cu o alta invitata.

Traditia spune ca fata care prinde buchetul miresei urmeaza sa se casatoreasca in curand. Asa ca, frumoasa prezentatoare a anuntat in gluma:" Puneti bani deoparte ca fac nunta!".

##VIDEO114698##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.