GABRIELA CRISTEA a dezvaluit secretul care a stat la baza implinirii marelui lor vis, de a deveni parinti! Iata cat de entuziasmata este prezentatoarea TV ca va deveni mama in curand si ce replica a avut Tavi Clonda

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mai 2017, 15:13

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt extrem de fericiti ca in cateva luni isi vor tine la piept minunea!

Emotionata de melodia fredonata de Tavi, "Vreau o minune in viata mea", din repertoriul trupei Holograf, Gabriela Cristea a marturisit care a fost calea pe care au ales-o pentru a-si vedea visul implinit.
"Toti avem nevoie de minuni din cand in cand! Si ele apar pana la urma! Trebuie sa muncim mult pentru ele!", a spus Tavi Clonda.

Prezentatoarea TV a recunoscut ca marele lor secret in lupta pentru indeplinirea marelui lor vis, de a deveni parinti, a fost in primul rand sa-si pastreze optimismul si sa mearga mai

departe cu demnitate si cu multa speranta in suflet ca tot ceea ce-si doresc se va intampla la un moment dat.

"Si ele apar, asa este! Important este sa fim optimisti si sa nu ne lasam purtati de val si de negativism! Sa spunem lasa ca intr-o buna zi va rasari soarele si pe strada noastra!", a completat Gabriela Cristea.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.