Gabriela Cristea, fanul numarul unu al iubitului ei!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:56

Gabriela Cristea nu pierde niciun spectacol al iubitului sau, Tavi Clonda.

 

Gabriela Cristea, fanul numarul unu al iubitului ei!
Gabriela Cristea nu pierde niciun spectacol al iubitului sau, Tavi Clonda. Frumoasa bruneta este fanul numarul unu al cantaretului si, de fiecare data cand acesta sustine un concert, ea este prezenta in primul rand, indiferent daca show-ul are loc in Bucuresti sau in alt oras.
“In fiecare weekend, il insotesc pe Tavi la concertele lui! Mi se pare normal sa fiu alaturi de el, mai ales ca sunt o persoana careia ii place muzica si o traieste la intensitate maxima!
Asa s-a intamplat saptamana
trecuta, la Brasov, unde el a avut de sustinut un spectacol intr-un club foarte cunoscut de acolo. Am mers cu Tavi, l-am aplaudat din public, iar dupa show, ne-am distrat de minune alaturi de prietenii lui din oras!”, a declarat vedeta Kanal D.
Pe Gabriela Cristea o puteti vedea, de luni pana vineri, moderand emisiunea “Te vreau langa mine”, de la ora 13.15, la KanalD.

Frumoasa bruneta este fanul numarul unu al cantaretului si, de fiecare data cand acesta sustine un concert, ea este prezenta in primul rand, indiferent daca show-ul are loc in Bucuresti sau in

alt oras.

In fiecare weekend, il insotesc pe Tavi la concertele lui! Mi se pare normal sa fiu alaturi de el, mai ales ca sunt o persoana careia ii place muzica si o traieste la intensitate maxima! Asa s-a intamplat saptamana trecuta, la Brasov, unde el a avut de sustinut un spectacol intr-un club foarte cunoscut de acolo. Am mers cu Tavi, l-am aplaudat din public, iar dupa show, ne-am distrat de minune alaturi de prietenii lui din oras !”, a declarat vedeta Kanal D.


Pe Gabriela Cristea o puteti vedea, de luni pana vineri, moderand emisiunea “ Te vreau langa mine ”, de la ora 13.15, la KanalD.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”