Gabriela Cristea ii face concurenta lui Tavi! Uite cum canta simpatica prezentatoare o melodie de petrecere, live

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 18 sep 2020, 18:00

Incantata de faptul ca in sfarsit a venit o pretendenta potrivita pentru Ioan, dupa multe incercari esuate, Gabi Cristea a creat o atmosfera de petrecere in platou, facand furori cu vocea sa.

Aflat la paravan pentru a-si cunoaste noua pretendenta, Ioan a constatat ca este posibil sa-si fi gasit jumatatea mult cautata. Acesta a fost incurajat si de Gabriela Cristea, care a exclamat ca cei doi se potrivesc.

“Acum vazand-o pe Mariana, va potriviti manusa!”, a spus prezentatoarea

Dupa ce si-au impartasit detalii picante din viata lor, cei doi au decis ca merita sa se cunoasca mai bine si au recurs si la sfaturile d-nei Mariana.

Fericita ca Ioan a acceptat sa ridice paravanul, Mariana a inceput sa joace de bucurie pe muzica bandului, transmitand tuturor buna sa dispozitie.

“Sa vezi ce veselie v-a sa fie! Vii la mine in Vrancea! Poate s-o lega ceva!”, a zis increzatoare Mariana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrand in

atmosfera creata de cei doi concurenti, Gabi Cristea a inceput sa fredoneze un cantec de pahar, aratandu-le ca se bucura pentru fericirea lor. Iata cum a reactionat prezentatoarea cand a auzit de vinurile din Vrancea si ce melodie a cantat aceasta:

Urmareste mai jos cum a decurs intreaga intalnire la paravan dintre Ioan si Mariana: