Gabriela Cristea, in lacrimi de 3 zile, dupa ce a auzit declaratiile martorilor tragediei din Colectiv. "Am si eu acasa un artist"

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:27

Gabriela Cristea a fost devastata de tragedia din Clubul Colectiv si a vorbit despre suferinta ei, in direct.

"Nu stiu despre ce as putea sa va vorbesc astazi.
As putea sa va vorbesc despre asistentele de la Maternitatea Bucur, care au venit urgent sa ofere primul ajutor, as putea sa va vorbesc despre oamenii de la Salvare, despre medicii care au salvat cate vieti au putut, despre pompierii care au intrat de zeci de ori in cosmarul acela, sa scoata oameni, sa-i faca sa mai traiasca.



As putea sa va vorbesc despre marturiile oamenilor, despre asistentele care spuneau ca ii cautau in buzunare pe cei arsi, ca sa vada  cine sunt si le gaseau buletinele arse in buzunar.

Despre faptul ca un sofer de pe salvare a facut manevre de resuscitare pana cand i-a dat sangele pe nas de oboseala?
", a spus Gabriela.

Prezentatoarea de la "Te vreau langa mine" a tinut sa le multumeasca tuturor celor care au incercat sa dea o mana de ajutor, atat cat au putut.


"Da sunt afectata, pentru ca, ce sa vezi, am langa mine, acasa, un artist. Cu o seara inainte, a avut concert in Centrul Vechi. Era plecat de acasa, intr-o alta localitate.

Am deschis televizorul si nu intelegeam. Ma puneam in situatia ca se putea intampla asta cu o zi inainte"
, a marturisit Gabriela, in lacrimi. "Ce as fi  facut?"

Urmareste declaratia emotionanta a Gabrielei, aici:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.