Gabriela Cristea, IN PERICOL de a ramane fara GLAS. Afla ce i-au spus medicii la un control medical amanuntit!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ului matrimonial "Te vreau langa mine", a suferit o raceala puternica la sfarsitul saptamanii trecute.

Frumoasa bruneta a ragusit atat de tare, incat vineri aproape ca nu mai avea glas. Pentru a nu-si dezamagi telespectatorii si fanii emisiunii, Gabriela Cristea a aparut in direct ca sa prezinte show-ului, insa nu putea deloc sa vorbeasca din cauza racelii.

Prezentatoarea a mers la medic pentru fi sigura ca nu este nimic in neregula cu ea. Doctorul a sigurat-o ca totul este perfect! Numai ca bruneta trebuie sa stea 10 zile in pauza vocala, insa, dupa cum chiar ea a marturisit, "are dezlegare", in timpul emisiunii.



" Trebuie sa fac pauza vocala si ar fi trebuit sa fac pauza vocala vreo 10 zile. Dar am dezlegare de la medic si mi-a zis ca pot sa vorbesc doar in intervalul emisiunii si in rest sa tac inteligent", a declarat Gabriela Cristea.

##VIDEO127579##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.