Gabriela Cristea, intrigata de efectul piesei “Perfect fara tine”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 29 aug 2021, 17:00

Gabriela Cristea, moderatoarea show-ului “Te vreau langa mine”, difuzat de Kanal D, a facut o obsesie pentru piesa “Perfect fara tine”, cantata de trupa Vama.

 

Gabriela Cristea, intrigata de efectul piesei “Perfect fara tine”
Gabriela Cristea, moderatoarea show-ului “Te vreau langa mine”, difuzat de Kanal D, a facut o obsesie pentru piesa “Perfect fara tine”, cantata de trupa Vama.  De cand a auzit-o prima data, vedeta a inceput sa o asculte frecvent, versurile fiind parca scrise pentru persoanele care au iesit recent dintr-o relatie. Gabriela Cristea este intrigata de faptul ca melodia cantata de Tudor Chirila a ajuns sa fie fredonata in public si de cupluri ce par fericite.
“Perfect…fara tine” suna bizar din gura unor oameni care se tin de mana si par tandri unul cu celalalt.
“Am sesizat fenomenul in vara, cand ma aflam intr-un club. Cei care cantau in gura mare, dansau  si se manifestau zgomotos, nu erau singuri, ci cu partenera sau partenerul de mana. Nu e curios? Inteleg de ce imi place mie, dar lor? Suna bine piesa, nu mai conteaza probabil mesajul”, a spus Gabriela Cristea.
Gabriela Cristea prezinta show-ul matrimonial “Te vreau langa mine”, de luni pana vineri, incepand cu ora 13.15, la Kanal D.

De cand a auzit-o prima data, vedeta a inceput sa o asculte frecvent, versurile fiind parca scrise pentru persoanele care au iesit recent dintr-o relatie. Gabriela Cristea este intrigata de faptul ca melodia cantata de Tudor Chirila a ajuns sa fie fredonata in public si de cupluri ce par fericite.



“Perfect…fara tine” suna bizar din gura unor oameni care se tin de mana si par tandri unul cu celalalt.  “ Am sesizat fenomenul in vara, cand ma aflam intr-un club. Cei care cantau in gura mare, dansau  si se manifestau zgomotos, nu erau singuri, ci cu partenera sau partenerul de mana. Nu e curios? Inteleg de ce imi place mie, dar lor? Suna bine piesa, nu mai conteaza probabil mesajul ”, a spus Gabriela Cristea. 


Gabriela Cristea prezinta show-ul matrimonial “ Te vreau langa mine ”, de luni pana vineri, incepand cu ora 13.15, la Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"