Gabriela Cristea: “Nu il las sa manance inainte de concert; exact ca in sport”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, de la Kanal D, este in permanenta alaturi de logodnicul ei, Tavi Clonda.

Nu face exceptie nici atunci cand vine vorba de pregatirile pentru concertele lui Tavi prin tara. Vineri, 23 ianuarie, de la ora 22:30, “Tavi Clonda Band” va sustine un concert aniversar, iar Gabriela va fi cel mai infocat fan al trupei, ca de obicei.

“Vineri, cand vom implini doi ani de cand s-a infiintat “Tavi Clonda Band” vom aniversa asa cum stim noi mai bine: vom sustine un concert in Centrul Vechi, in “The Tube”.

Am emotii, desigur, dar Gabriela va fi acolo langa mine. Doar  prin simpla prezenta, ea ma relaxeaza”, a spus Tavi Clonda.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Prezentatoarea Kanal D il insoteste la tot pasul pe logodnicul ei, iar sfaturile pe care le primeste acesta de la partenera de viata ii sunt de mare folos de fiecare data.

“In general, Tavi are foarte mari emotii inaintea fiecarui eveniment pe care il sustine. Incerc sa nu ii induc o stare de stres, ci il ajut. Daca are nevoie de ceva, sunt alaturi de el. Incerc sa nu il las  manance cu putin timp inainte de concert; exact ca in sport. Depune un efort foarte mare pe scena. Il sfatuiesc si in legatura cu ce va purta in seara respectiva.

Nu ma asculta de fiecare data, dar parerea mea conteaza.  Dupa concert, el este genul care are nevoie sa se linisteasca, sa se aseze, inca mai are adrenalina aceea, timp in care vorbim, asteapta feedback-ul din partea mea”, a povestit Gabriela Cristea.