Gabriela Cristea, Nurgul Yesilcay a Romaniei! Uite cat de bine seamana cele doua vedete

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:16

Sunt frumoase, celebre si mai ales au o multime de fani, dar ce au in comun Gabriela Cristea si Nurgul Yesilcay?!

Gabriela Cristea si Nurgul Yesilcay sunt doua vedete care nu doar ca seamana fizic, insa carierele lor sunt la fel de stralucitoare. Cele doua sunt in egala masura iubite de public si au, cu siguranta, sute de mii de fani. Gabi, prezentatoarea emisiunii de succes, "Te vreau langa mine" este topita dupa serialul in care joaca actrita de orgine turca, "Furtuna pe Bosfor" si nu rateaza niciun episod.

Gabi se simte flatata de comparatia cu Nurgul Yesilcay si cu modestie, a dezvaluit ca isi iubeste cariera si face totul din pasiunea pentru munca ei

si rezultatele, adica, respectul si aprecierile publicului vin tocmai de aici.

Cat despre Nurgul Yesilcay, actrita stie deja ca are numerosi fani in Romania si spera ca, in curand, sa poata face o vizita la noi in tara.Tu ce spui, seamana cele doua vedete, una cu cealalta?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

rata de luni pana miercuri, serialul tau preferat, "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, numai pe Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.