Gabriela Cristea: "Rar ma lasa cineva cu gura cascata". Barbatul a povestit cum si-a impartit copiii dupa divort si toti cei care au vazut emisiunea au fost socati

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:12

Marius a venit la "Te vreau langa mine" ca sa o cucereasca pe Ella.

Tanarul are 29 de ani si a fost impresionat de Ella, asa ca a venit la "Te vreau langa mine", pentru a o cunoaste. El a marturisit ca are 3 copii, dar este singur, pentru ca femeia cu care a avut o relatie l-a parasit pentru un barbat cu mai multi bani.

Intrebat cum a ramas el cu 3 copii dupa separatie, barbatul i-a uimit pe toti cand a spus ca si-a impartit copii  in mod egal cu fosta partenera: fiecare creste cate 3 copii, prin rotatie.

 

Fosta iubita avea 4 copii dintr-o relatie anterioara si au mai facut 2 copii impreuna. In prezent, fiecare creste unul dintre copiii facuti impreuna si cate 2 dintre copiii femeii, din relatia anterioara.

Pare ciudat? Asa ni s-a parut si noua iar Gabriela Cristea a recunoscut ca intreaga poveste a lasat-o fara cuvinte. Iata povestea lui Cristi:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.