Gabriela Cristea se antreneaza pentru postura de mamica. Vedeta impreuna cu sotul ei au botezat un baietel de toata frumusetea

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:09

Frumoasa nasa a purtat o rochie cu adevarat spectaculoasa. Priviti-o!

Nici ca am mai vazut-o pe Gabi Cristea atat de emotionata! Priviti-o cu cata tandrete isi tine finutul la piept. Este primul baietel pe care-l crestineaza, dupa ce, in ultimii ani, a nasit cinci fetite. Imbracata cu o rochie rosie ca focul, Gabi a avut mare grija de copil pe toata durata slujbei.

Nici nu-i de mirare, e baietelul celei mai bune prietene. Nu a plans deloc cand a fost bagat in cristelnita, nici cand a fost schimbat de nasica lui.

Dupa traditionala baita, baietelul a fost imbracat intr-o tinuta sic- pantaloni bleumarin cu bretele rosii, camasa alba, papion albastru, vesta bleumarin, pantofi rosii si o caciulita in ton cu intreaga tinuta.

Si nasul are un rol important.  Tavi Clonda a stat tot timpul alaturi de sotia lui si e de ajuns sa il privesti ca sa iti dai seama cat de induiosat era.

Si Tavi a optat pentru o tinuta foarte eleganta, completata de o esarfa in jurul gatului.

Ceremonia a fost plina de simplitate si bun gust, iar la petrecerea dintr-un local de lux, invitatii au fost surprinsi de decoratiuni. Tema botezului a fost pinguinul, care se regasea si pe mesele invitatilor, in platoul cu prajituri si in tortul inalt de trei etaje, senzatia serii. Oare Gabi si Tavi vor deveni si ei in curand parinti?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”