Gabriela Cristea se intelege de MINUNE cu socrii. Parintii lui Tavi Clonda au dat TOT din casa!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

Frumoasa prezentatoarea si-a aniversat ziua de nastere vineri seara la un restaurant de fite din capitala. La eveniment au fost prezenti si parintii lui Tavi Clonda.

Imbracati la patru ace, cu zambetul pe buze si vizibil incantati ca au fost invitati la ziua Gabrielei, parintii lui Tavi Clonda s-au simtit de minune la petrecerea vedetei de la Kanal D. Nici nu se putea altfel, pentru ca fiul lor s-a ingrijit sa nu le lipseasca nimic si i-a tratat ca pe un cuplu de oaspeti de seama. Desi sunt in etate si erau si obositi de pe drum, tatal si mama lui Tavi s-au intretinut cu invitatii Gabrielei, ba chiar au si dansat cand fiul lor a interpretat o melodie mai lenta.



Mama lui Tavi Clonda a facut dezvaluiri incendiare! Ea a stiut ca fiul ei o va cere de nevasta pe Gabriela Cristea inainte ca cei doi sa plece in vacanta romantica din Italia. Tavi Clonda i-a aratat un inel si a intrebat-o pe mama lui daca ii place.

N-am stiu ca Tavi o va cere de sotie pe Gabi, insa, inainte de a o cere si a pleca in Italia, el mi-a trimis pe whats'app o fotografie cu inelul si m-a intrebat daca imi place.
Ca orice mama, am simtit imediat ce vrea sa faca fiul meu si m-am bucurat enorm pentru ca noi o apreciem foarte mult pe Gabriela si o consideram ca si fata noastra
", a declarat mama lui Tavi Clonda.

Vezi mai multe pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.