Gabriela Cristea, sexy intr-o rochita de liceana: "Eram atomica rau". Ce marturisiri a facut despre viata de liceu!

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:20

Gabriela Cristea a purtat astazi la emisiune o rochie de liceana, la care si-a dorit sa asocieze o pereche de adidasi, insa nu a primit acceptul producatoarei sale si a trebuit sa se supuna etichetei.

"Stiti, eu am o diriginta rea, producatorul emisiunii! Si zic: Fata, ma incalt si eu in tenisi astazi, la rochita asta? si ea mi-a zis ca nu!", a spus Gabriela Cristea.

Dornica sa retraiasca momente inedite din timpul liceului, prezentatoarea TV si-a reamintit de diriginta sa care preda chimia si de la care a marturisit ca absenta deseori, fugind de dificultatea materiei.

"Eram atomica rau! Profa mea de chimie era o tipa geniala! Tanara, simpatica si nu avea nicio credibilitate in fata noastra",

a zis Gabriela.

In asentimentul sotiei sale, Tavi a recunoscut si el ca mai chiulea de la orele de chimie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Imi imaginam cum eram eu la orele de chimie, nu prea eram! Nici tu, vezi! Imi placeau orele de chimie pentru ca nu le prindeam niciodata! Si mi se facea un dor de ele!",

a spus Tavi.

##VIDEO164580##

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.