Gabriela Cristea, sexy si provocatoare de Dragobete!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Gabriela Cristea sarbatoreste iubirea in cel mai pur stil romanesc. Vedeta a ales si o tinuta rosie, cu aceasta ocazie, moment numai bun pentru Tavi, iubitul ei s-o admire.

##VIDEO103716##Gabriela Cristea sarbatoreste dragobetele prin munca, la emisiunea "Te vreau langa mine", insa il are alaturi pe Tavi, iubitul ei care o intampina de fiecare data cu o melodie de dragoste, semn ca cei doi se iubesc mai mult ca niciodata.

Astazi, Gabriela a ales sa poarte o rochie rosie ca focul, care i-a pus in evidenta bustul generos. Ea a tinut sa ii avertizeze pe barbati ca astazi trebuie sa se poarte frumos cu femeile din viata lor pentru ca e o sarbatoare unica, aceea a Iubirii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Chiar daca in urma cu o saptamana a fost Valentine's Day si majoritatea prefera sa sarbatoreasca dragostea pe ritmuri americane, mai sunt si oameni care vor sa pastreze traditia romaneasca care spune ca pe 24 februarie e Dragobetele.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.