Gabriela Cristea si-a parat din nou sotul: "Sa le povestesc discutia noastra despre grebla, de aseara?". Iata ce nemultumire a avut aceasta si ce sarcini i-a trasat lui Tavi

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:38

Prezentatoarea TV si-a exprimat din nou nemultumirea fata de sotul ei si i-a facut cateva sugestii.

Gabriela Cristea a povestit ca Tavi nu si-a facut timp pentru a face curatenie in gradina casei lor si i-a sugerat sa inceapa sa se dedice gradinii chiar din acest weekend. Surprins de reactia sotiei sale, care nu l-a iertat nici de aceasta data si l-a parat publicului, Tavi i-a promis solemn ca va face tot posibilul sa se ocupe de curatenia din curte.

"Ai mainile muncite de barbat adevarat! Sa le povestesc discutia noastra despre grebla, de aseara? La noi, pamantul in curte este beton si Tavi a zis: cumpar o grebla ca

sa omogenizez putin treaba, bineinteles ca daca nu sapi nu ai ce sa omogenizezi si s-a lasat pagubas! Ieri, in padure la Baneasa a vazut multe frunze si i-am zis: asa e si la noi in curte! Stii grebla aia pe care ai cumparat-o tu? Este ca sa cureti frunzele din curte, deci poti s-o folosesti! De ce sa fie noua, cand poate fi uzata! A venit momentul pentru ea! In weekend cred ca greblezi la frunze!", a spus Gabriela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi a primit sprijin din partea doamnei Gina, Tavi nu a scapat de insistentele sotiei sale si iata ce raspuns i-a dat: