Gabriela Cristea si sotul ei au ales nasii pentru botezul fetitei lor! Iata cine vor deveni parinti spirituali ai micutei Victoria!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2018, 12:22
video Foto(4)

Gabriela Cristea si sotul ei se afla in toiul pregatirilor pentru botezul micutei Victoria!

Cei doi soti au decis ca imediat dupa Pasti, la doar o saptamana, sa organizeze botezul fetitei lor. Petrecerea va avea loc pe 14 aprilie si va fi una cu sute de invitati.
Gabriela si sotul ei au inceput deja  pregatirile pentru marele eveniment deoarece vor ca totul sa iasa asa cum au planuit. Tema a fost aleasa de Gabriela, listele de invitati sunt deja facute, intre timp probabil au ales si localul, si le mai raman cateva detalii de pus la punct printre care si meniul, tinutele.

Dupa crestinarea fetitei, se anunta o mare petrecere cu multi invitati, printre care se vor afla rude apropiate, prieteni si colegi.

De curand, Gabriela Cristea si-a anuntat fanii prin intermediul contului ei de socializare ca fetita sa va avea patru nasi: Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, o prietena buna de familie, Andreea si un copil extrem de indragit de cuplul Cristea-Clonda, pe nume Tudor.

"Pe Tudor il stiu de cand s-a nascut, cu Tavi a avut de la inceput o relatie deosebita (practic de la el a primit aprobarea cand ne-am casatorit), iar cu Victoria sigur o sa se inteleaga bine. Vrem sa ii fie mai mult decat nas, vrem sa ii fie frate mai mare. Cu Tudor incheiem lista nasilor Victoriei", a scris Gabriela Cristea.

Multi dintre fanii vedetei nu au inteles initial cine sunt celeilalti doi nasi, Andreea si Tudor si Gabriela Cristea a tinut sa ii lamureasca: "Asa cum am spus, Victoria are 4 nasi care nu formeaza doua perechi de nasi: Cristina si Madalin sunt o perche dar Andreea este separat si Tudor separat.", a spus Gabriela Cristea.