Gabriela Cristea spune “Te vreau langa mine”, din 2 septembrie, la Kanal D!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:53

Luni, 2 septembrie, de la ora 13.15, Gabriela Cristea ii asteapta pe telespectatorii la Kanal D, odata cu debutul unui nou sezon al emisiunii “Te vreau langa mine”.

Show-ul revine pe micile ecrane cu o amfitrioana foarte apreciata de public, un nou decor si un continut editorial imbogatit. 
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/gg2-acfeeea99ad56c41118b091e347ad266.jpg
12 concurenti vin sa-si caute jumatatea prin intermediul televiziunii, iar in fiecare zi unul dintre acestia are sansa sa-si intalneasca sufletul pereche. Despartiti de un paravan, cei doi vor incerca sa-si descopere calitatile si defectele, dar si detalii importante din trecut. Fiecare cuplu asftel format va fi monitorizat si in afara emisiunii, pentru a se observa daca sentimentele se dezvolta firesc sau alegerea celor doi a fost eronata.


Ca o premiera in acest sezon, publicul aflat in platoul emisiunii va interactiona cu perechea de la paravan si isi va exprima parerea pro/contra formarii acelui cuplu. Intr-un platou nou, Gabriela Cristea va juca rolul lui Cupidon si le va arata concurentilor ca dragostea apare atunci cand te astepti mai putin.

“I-am obisnuit pe telespectatori ca in emisiunile mele sa fie un tumultul de sentimente, asa o sa fie si la. Cu siguranta o sa ne indragostim, o sa ne enervam, o sa radem, o sa plangem, ca intr-o relatie pasionala”, a spus Gabriela Cristea.


Nu ratati, un nou sezon “Te vreau langa mine” prezentat de Gabriela Cristea, incepand din 2 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 13.15, la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.