Gabriela Cristea, suparata la culme de ce a vazut pe Facebook, inainte de emisiune. "Lasa ca ma duc sus, unde am dormitorul matrimonial, cu baia matrimoniala..."

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:34

"Puteti sa imi cantati 'Suparat, suparat'", le-a cerut Gabriela baietilor din trupa lui Tavi Clonda.

In deschiderea emisiunii de joi, Gabriela a povestit ca, inainte de a intra in direct, a deschis aplicatia Facebook si a fost uimit de ce a vazut: fosta ei colega de banca din scoala "pusese niste poze de acum trei ore, cu o mare verde, cristalina, cu o plaja cu nisip alb, impecabil si mai si scrie 'nu cred ca exista loc mai frumos pe pamant decat aici!'".

Prietena Gabrielei se afla in Insulele Maldive.

Gabriela a pus la cale si un plan de a se "razbuna". A marturisit ca o sa se duca acasa, la etaj, unde are dormitorul matrimonial, cu baia matrimoniala si o sa umple daca cu apa.

"Cand s-o umple cada, asa, este albastra si, daca ma enervez, iau si o bere in mana si o beau. Ma duc sa imi cumpar si niste ratuste mici si le pun in cada si ma filmez si ii pun ei pe Facebook!"


Urmareste momentul amuzant, in materialul video de
mai jos:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”