Gabriela Cristea : “Tavi a intrat in viata mea odata cu aceasta emisiune…”

Autor: A.M. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Luni, 1 septembrie, de la 13.30 incepe un nou sezon al show-ului “Te vreau langa mine!”

Dupa o bine meritata vacanta, Gabriela Cristea revine in fata telespectatorilor Kanal D cu noi povesti de dragoste in show-ul “Te vreau langa mine!”, al carui nou sezon debuteaza luni, 1 septembrie, la 13.30.

Plina de energie si emotie, frumoasa vedeta le va aduce fanilor emisiunii “Te vreau langa mine!” noi motive sa petreaca timp in fata micilor ecrane, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 13.30,

la Kanal D.

“S-au legat adevarate povesti de iubire in platoul emisiunii, eu insami am "patit-o":  Tavi a intrat in viata mea odata cu aceasta emisiunea. Cred ca exista o energie frumoasa, protectoare care ii leaga pe oameni in platoul de la "Te vreau langa mine!".  Va pregatim surpize de proportii, muzica buna, atmosfera propice sa devenim prieteni si sa avem incredere ca dragostea pluteste in aer “, a declarat Gabriela Cristea.


Pentru prima emisiune din acest nou sezon, Gabriela Cristea i-a pregatit lui Tavi Clonda o tinuta speciala, realizata chiar in atelierul ei. “Am tinut sa ii fac acest dar, merita din plin! A fost si este alaturi de mine, ma face fericita”, a completat prezentatoarea TV.         

Nu ratati, de luni, 1 septembrie, de la ora 13.30, un nou sezon al emisiunii ‘Te vreau langa mine!”, prezentata de Gabriela Cristea, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.