Gabriela Cristea Toader si-a gasit masina impuscata! Vezi in VIDEO ce s-a intamplat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:26

Gabriela Cristea Toader, prezentatoarea emisiunii "Draga mea prietena", a povestit o intamplare terifianta care i s-a petrecut in week-end.

Vedeta spune ca duminica dimineata, in jurul orei 7, a fost trezita de niste pocnituri care se auzeau afara pe strada. Initial a crezut ca viseaza sau ca niste copii se joaca cu petarde, insa sursa zgomotului provenea din alta parte. Ea a marturisit ca sotul ei s-a ridicat brusc din pat si a iesit pe balcon, pentru a vedea ce se intampla, dupa care s-a intors in camera si i-a spus ca afara se tragea cu pistolul.

 

"Mi-a spus ca afara oamenii se impusca, se trage cu pistolul. Stiti unde s-a intamplat asta? In centrul Capitalei. Atentie, intre doua primarii. Nu numai asta, in aceeasi zona, foarte aproape, la 200 de metri de locul incidentului se afla Politia Capitalei, nu va spun de alte ministere si alte institutii care sunt in apropiere", a spus vedeta Kanal D.

 

Ea a marturisit ca a iesit foarte repede pe balcon unde a vazut cum doi oameni se bateau si se imbranceau.

Ulterior, cel care a tras cu pistolul s-a urcat intr-o masina si a fugit de la locul respectiv.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Gabriela Cristea Toader a mai povestit ca in jurul orei 11, cand a iesit din casa pentru ca

avea mai multe lucruri de rezolvat in oras, a constatat impreuna cu sotul ei ca doua dintre gloante au nimerit masina lor.

 

"Noi suntem pagubiti. Noi dormeam acasa pe perna noastra linistiti. Am inteles ca Politia a venit si a filmat. Noi o sa facem reclamatie. Dar oameni buni unde ar trebui sa ne parcam masinile? Ganditi-va ca au fost peste 10 focuri de arma.

Eu le-am auzit cu urechile mele. Si asta in centrul Capitalei, intr-un loc in care ar trebui sa fie mai mult decat securitate. La cum arata masina mea, ma gandesc ca daca acele gloante ar fi nimerit in ochiul cuiva omul ala ramanea orb pe viata", spune vedeta Kanal D.