Gabriela Firea, mesaj plin de inteles dupa sedinta PSD: "Sunt multe de spus, dar nu mai are rost"

Autor: L.S.
Actualizat: 26 nov 2020, 07:35

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, care ar fi plecat vizibil afectata de la sedinta PSD din seara zilei de 26 noiembrie, a publicat un mesaj plin de inteles.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, în dimineaţa după şedinţa tensionată de la PSD, în urma căreia Viorica Dăncilă a fost forţată să demisioneze, iar noul preşedinte interimar al partidului a devenit Marcel Ciolacu.

Citeste si: Viorica Dancila, DEMISIE, Mihai Fifor, DEMISIE, Paul Stanescu, DEMISIE. Cum a decurs sedinta CEx de seara trecuta

Citeste si: Viorica Dancila a DEMISIONAT

Miercuri dimineaţă, Gabriela Firea a postat pe Facebook un citat al lui Winston Churchill, “Succesul înseamnă să treci de la un eşec la altul fără să pierzi din entuziasm”, însoţit de următorul mesaj:

Pentru că importante sunt buna credinţă şi altruismul. Pentru că cei din frunte trebuie să se aşeze pe ultimul loc.

Pe primul: naţiunea şi oamenii ei. Pentru că sunt multe de spus, dar nu mai are rost. Pentru că e treabă multă şi când eşti sus şi când eşti jos. Dacă îţi pasă."
, a scris Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook, in urma cu putin timp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Adevarul despre banii romanilor: miliarde de lei lipsa, datorii imense, solutii de forta majora

Citeste si: Este adevarat: nu sunt bani de pensii! Rectificarea bugetara trebuie sa rezolve si acest deficit

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.