Gabriela il desfiinteaza pe Mihai dupa intalnire, iar Silviu a pus paie pe foc si a inceput sa o tachineze: "Nu mai sunt eu barbatul ideal pentru tine acum...!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Gabriela nu poate trece peste refuzul lui Mihai si nu poate intelege cum de a simtit acea energie negativa de care tot spune el.

Era exact ceea ce cautam eu. Dar ca a zis ca simte o energie negativa, ca ii era frig. Dar de la ce? Ca nu avea de la ce face frisoane, ca nu avea gripa. dar cand am fost la doamna Mariana, nu mai avea frisoane?! Ideea e ca daca nu se itnampla asta, eu nu mai eram aici. Ar fi sot barbatul ideal. Am si zis ca vreau sa continui o realtie cu el, insa a incept sa spuna chestia aia cu ce simte negativ."

Ca sa puna paie pe foc, Silviu nu s-a putut abtine si a intervenit in discutia prezentatoarei TV cu Gabriela reprosandu-i colegei sale ca el nu mai reprezinta barbatul ideal pentru ea. Gabriela nu a vrut sa dea curs unei certe, fiind mult prea abatuta pentru a se mai certa cu Silviu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.