Gabriela Lucuțar și soțul ei divorțează! Aceștia trebuie să împartă o avere de 2,7 milioane de euro. Regina Întunericului, adusă la sapă de lemn: „Pierd 70% din munca mea”

Autor: Diana Ghita

Gabriela Lucuțar și-a dat soțul în judecată

Sursa: Facebook Gabriela Lucuțar; Facebook Romeo Lucuțar

Gabriela Lucuțar, celebra afaceristă cunoscută și drept „Regina Întunericului”, a divorțat de soțul ei, Romeo Constantin Lucuțar, după 20 de ani de căsnicie.

În urma divorțului, Gabriela Lucuțar trebuie să împartă cu Romeo Constantin Lucuțar averea de 2,7 de milioane de euro, obținută din afacerea de succes pe care femeia o are în domeniul serviciilor de pompe funebre.

Gabriela Lucuțar pierde o mare parte din avere, la divorț

După ce l-a dat în judecată pe fostul ei soț, Regina Întunericului cere custodia exclusivă a celor trei copii pe care îi are împreună cu el.

Însă bărbatul are aceeași pretenție, întrucât, potrivit cancan.ro, susține că el ar fi o victimă în toată această situație. Ba mai mult, acesta a solicitat să se facă partajul averii acumulate pe parcursul anilor de căsnicie.

Magistrații au aprobat cererea lui Romeo Constantin Lucuțar, care trebuie să plătească o taxă de timbru în valoare de 28.000 de euro. În total, foștii soți ajung să împartă, la partaj, suma de 2,7 milioane de euro.

În urma procesului, Gabriela Lucuțar a rămas cu firma, întrucât ea a activat, în tot acest timp, în calitate de patroană, iar fostul partener a fost administrator. Însă, cu toate acestea, odată cu divorțul, Regina Întunericului a pierdut o mare parte din banii obținuți în 18 ani de muncă.

Citește și: Cine este Gabriela Lucuțar, femeia în alb care a condus mașina mortuară la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„După 20 de ani de căsnicie şi trei copii minunaţi, întâmplarea a făcut… eu fiind o familistă convinsă şi o femeie care nu şi-a înşelat niciodată soţul şi nu s-a uitat la bărbaţi decât aşa, prieteneşte, am ajuns să divorţez. M-am gândit şapte luni dacă să fac pasul ăsta sau nu. La momentul acesta, eu sunt… după ce a trebuit să pierd 70% din munca mea, de 18 ani… el fiind administrator în firmă… eu trebuia să rămân cu firma, categoric, asta e viaţa mea! După copii, asta este viaţa mea!”,  a

povestit femeia, în cadrul unui podcast.

Gabriela Lucuțar trebuie să ia afacerea de la zero

Regina Întunericului s-a demoralizat foarte mult în momentul în care a aflat că trebuie să ia totul de la început în afacerea ei de pompe funebre. Însă, cu ajutorul unei apropiate, blondina a ajuns la concluzia că acest sacrificiu enorm nu a fost făcut în zadar, întrucât a reușit să facă un pas important și să iasă dintr-o căsnicie în care nu se mai simțea fericită.

„Mi-a spus o clientă aşa… a făcut cu mine patru înmormântări şi am vorbit cu ea în Sâmbăta Mare. M-a sunat să-mi spună «Paşte Fericit!», nu ştia că am divorţat şi mi-a spus aşa: «Adu-ţi aminte, tu eşti puternică şi vei trece peste! Eu te cunosc, îţi cunosc copiii şi ştiu ce educaţie le-ai dat! Ştiu ce mamă eşti, ce soţie eşti! Adu-ţi aminte de unde ai plecat! Am fost al doilea client al tău.

Citește și: Cum vorbește Gabriela Lucuțar cu sufletele celor adormiți! Discuția pe care a avut-o cu Oana Roman înainte de înmormântarea mamei sale

Te duci acolo unde ai stat în chirie doi ani de zile, unde eu te-am cunoscut, faci o poză şi ţi-o pui pe frigider. Şi doar prin munca ta ai ajuns aici şi ai făcut o împărăţie! O vei face iarăşi! Eşti fericită?». «Sunt foarte fericită», i-am răspuns. Sunt foarte liniştită. Acum, copiii mei simt că trăiesc”,  a mai povestit Gabriela Lucuțar, în cadrul interviului.