Gabriela, o mamica de 17 ani, a decis sa lupte in instanta pentru stabilirea paternitatii copilului ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 15:48

Gabriela locuieste in comuna Perisoru, judetul Calarasi alaturi de bunicii din partea tatalui. Are aproape 18 ani, iar in urma cu 3 luni a devenit mama unui baietel perfect sanatos.

Adolescenta a avut o relatie de aproximativ 2 ani cu un tanar de 18 ani din aceeasi localitate. Nu s-a protejat, iar inevitabilul s-a produs. Dupa ce i-a spus iubitului ei ca a ramas insarcinata, acesta i-a promis ca o va duce la un medic pentru a face avort. A fost, insa, prea tarziu pentru o intrerupere de sarcina. La auzul acestei vesti, tanarul, coplesit de vina si responsabilitate nu a mai vrut sa auda de Gabriela, sustinand ca nu el este tatal copilului.



Sarcina timpurie nu l-a socat doar pe iubitul Gabrielei, ci si pe familia acesteia. Mama ei a suportat cu greutate vestea ca va deveni bunica la doar 38 de ani. Luiza Udrea, psihologul emisiunii "Mama din intamplare" a incercat sa o ajute pe Gabriela sa scape de sentimentul de vinovatie pentru a se bucura de venirea pe lume a baietelului ei. Deoarece tatal copilului si familia acestuia au refuzat orice dialog cu Gabriela si cu familia ei, tanara s-a vazuit nevoita sa apeleze la sprijinul politiei in stabilirea procesului de paternitate.
Parintii baiatului, tatal copilului Gabrielei, au dat un exemplu de neasumare a responsabilitatii, invatandu-si baiatul ca poate scapa fara griji din probleme daca minte si se ascunde.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”