Gabriela, pusa la zid de mama lui Edwardo: "Gabriela imi strica baiatul!". Iata ce imagini scandaloase a adus femeia pentru a arata tuturor adevarata fata a celei care i-a sedus fiul

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:24

Deranjata de atitudinea rebela a fiului ei, Daniela a cedat nervos si a hotarat sa divulge imaginile secrete cu Gabriela si Edwardo.

Vizibil afectata de reactiile fiului ei, care nu mai este la fel de ascultator ca inainte, Daniela a scos un as din maneca si a facut publice imaginile in care Edwardo se afla in camera lui alaturi de Gabriela.

In cadrul inregistrii, cei doi sunt foarte apropiati si se comporta ca doi indragostiti, spre surprinderea tuturor.
Deranjat de gestul mamei sale, tanarul i-a reprosat acesteia ca nu il ajuta cu nimic atitudinea ei ci doar il denigreaza.

"Nu se intampla nimic intre noi doi! Era o simpla joaca! Nu e ca si cand s-ar fi intamplat altceva, nu ne-ati vazut saruntandu-ne! Din cauza d-voastra nu o sa aiba niciodata in viata lui o relatie! Eu n-as sta cu el tocmai din cauza asta, sa stea o soacra pe capul meu! E genul de femeie care nu il lasa in pace, cred ca il spala si pe dinti dimineata!", a spus Gabriela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Replicile acide au continuat sa curga, in ciuda incercarilor de mediere venite din partea lui Edwardo.

Iata ce turnura a capatat conflictul celor dou femei.

 

Taguri: