Gabriela si-a cunoscut presupusul tata! Uite cum a reactionat cand barbatul i-a povestit despre mama ei biologica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 19:50

Gabriela nu este nici acum convinsa ca Giovanni este tatal ei biologic si incearca sa afle cat mai multe detalii despre el si despre familia lui.

“Sunt prea multe asemanari si coincidente intre mine si Giovanni! Giovanni, vreau sa-mi spui cum arata mama! Cred ca Giovanni e tatal meu, fiicele lui seamana cu mine! Vreau sa stiu cine e tata, m-as bucura sa elucidez cat mai repede misterul!, a declarat Gabriela.

Giovanni a dezvaluit ca isi doreste foarte mult sa faca un test de paternitate ca sa se rezolve intreaga enigma. “Doar un test de paternitate poate rezolva aceasta enigma! Am vazut o poza cu mama biologica a Gabrielei, nu cred ca am cunoscut-o vreodata!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.