Gabriela Vranceanu Firea este insarcinata! Florentin Pandele: ”Albinuta este gravida in trei luni”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:13

Gabriela Vranceanu Firea in varsta de 39 de ani i-a facut o surpriza neasteptata sotului ei, si amune faptul ca este insarcinata in trei luni. Aceasta va mamica pentru a doua oara. Sotia lui Florentin Vantele a fost fotografiata si i se vede foarte clar burtica. Ei marturiseau inca din vara ca isi doareau sa devina cat mai repede parinti, fapt ce a fost confirmat chiar de sotul vedetei.

 Florentin a intrat in direct la CanCan TV si a recunoscut ca Albinuta, asa cum ii spune el Gabrielei Vranceanu Fire este insarcinata in trei luni.

 

”Confirm aceasta stire data de dumenavostra este adevarat Albinuta este gravida si vom avea un copil. Important este ca Albinuta sa se simta bine si sa aiba o sarcina cat mai usoara. Se simte foarte bine insa este destul de greu sa o opresc de la munca si imi este destul de greu sa o conving sa o lase mai usor.

Este adevarat a inceput sa nu mai ridice greutati. Imaginati-va ca cel putin eu incerc sa fiu cat se poate de atent si stau cu mana pe telefon si ma rog de ea sa fie cat se poate de atenta cu ea ”, a marturisit primarul Florentin Pandele. 

 

”Nu stiu daca o va chema Floriana Razvana ce va vrea bunul Dumnezeu, noi oricum vom fi fericiti si probabil ca ne vom hotari pe ultima suta de metri.

Albinuta asa a spus nu stim ce va fi si eu voi deacord cu numele asupra caruia se va hotari. Este in luna a treia se simte foarte bine, nu manaca foarte bine si nici macar acum nu-mi este teama. Am noroc si de data asta
”,  a mai adaugat incantat primarul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?

 

Faptul ca echipa

CanCan TV l-a surprins si pe acesta care a anuntat in mod oficila sarcina sotiei lui pe Facebook imediat dupa ce a auzit ca in emisiunea a fost data aceasta informatie. Intrebata daca nastul Gigi Becali stie ceva acesta a marturisit ca nu stie, dar ca cel tarziu maine il va anunta ca este pe cale sa devina nasul copilului lor al carui sex nu-l stiu deocamdata desi la inceputul discutie parea ca va anunta ca asteapta o fetita, insa aceasta ramane de vazut.

 

Taguri: