GAFA de PROPORTII. Producatorii unui indragit serial TV au dat publicitatii imaginea asta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 22:05

Ce vezi neobisnuit in aceasta imagine? La prima vedere totul pare normal, insa exista un obiect suspect care nu ar trebui sa fie in decor.

Serialul britanic de televiziune Downton Abbey a ajuns la cel de-al cincilea sezon care urmeaza sa debuteze in aceasta toamna. Actiunea filmului se plaseaza in Marea Britanie, in jurul anilor 1920, pe domeniul fictiv Downton Abbey, resedinta unui conte englez.

Cum era firesc producatorii au inceput sa promoveze debutul celui de-al cincilea sezon al indragitului serial. Pe retelele de socializare au fost uploadate teasere, promo-uri si imagini cu personajele din serial.

O fotografie a ajuns viral, insa nu din motivele la care s-ar fi asteptat realizatorii filmului.

Imaginea de mai jos, infatisandu-i pe Robert Crawley (Hugh Bonneville) si Lady Edith (Laura Carmichael) contine un detaliu care nu se potriveste cu decorul anilor 1920. In fotografie apare in fundal, pe polita semineului, printre obiectele specifice epocii respective, o sticla de plastic, uitata probabil de actori sau de vreun membru al echipei de productie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.