GAFA marca Ruby! Nu o sa crezi ce a facut la un eveniment monden

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:05

Sexoasa Ruby a patit-o rau! La un eveniment, imediat dupa ce a coborat de pe scena, si-a dat seama ca este blocata!

Nu mai avea cum sa iasa din acel loc si nimeni nu o ajuta! Avem imagini exclusive, de la locul faptei. Chiar daca era evenimentul de lansare al noului clip Crbl, Ruby a fost cea care a atras cel mai mult atentia. Cand a fost invitata pe scena sa cante, toate privirile au avut o singura tinta: sanii ei!

Sfarcurile ii strapungeau rochia alba, subtire si transparenta si parca intentionat artista sarea in timp ce canta, pentru a face un show de zile mari.

La un moment dat, rochia ii cadea de pe umar, mai mai sa ii dezgoleasca pieptul, dar n-a fost cu noroc!

Spre dezamagirea noastra show-ul sanilor lui Ruby nu a tinut mult. Dupa o singura piesa, artista a coborat de pe scena, dar operatorul nostru a continuat sa o filmeze. Priviti ce a reusit sa surprinda! Pentru ca nu a iesit pe unde trebuie, Ruby a ramas blocata! In timp ce gazda CRBL isi continua concertul, a noastra facea gesturi disperate, insa nimeni nu o ajuta!

Si a stat asa vreme indelungata! Si-a pus mainile in cap,
semn ca nu stia cum sa iasa, apoi in sold de parca era nervoasa ca nimeni nu o baga in seama. Pana la urma, CRBL a facut o pauza de cantat si a fost momentul prielnic in care Ruby a putut sa scape! A luat-o la sanatoasa! S-a oprit fix in bratele unui barbat!

Dupa ce s-a salvat, Ruby a simtit nevoia sa-si ridice glicemia cu…o prajiturica!
##VIDEO109346##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.