Gafa presedintelui Traian Basescu la primirea Printului Charles! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:44

Sa fi fost emotiile de vina sau a fost vorba de o confuzie in mintea presedintelui?

Traian Basescu a dorit sa il felicite pe printul Charles pentru cei 60 de ani de domnie ai mamei sale, Regina Elisabeta a doua. Numai ca din gura i-au iesit alte cuvinte. Seful statului a incurcat sarbatorirea urcarii pe tron a reginei cu mariajul acesteia.

Gafa presedintelui a fost acoperita de traducatoare. Aceasta a reparat greseala sefului statului, traducand corect evenimentul la care facea referire Traian Basescu! Dar fastaceala presedintelui a continuat.


Gafa pare ca a trecut neobservata de printul Charles! Printul nu a plecat de la palat pana nu a vizitat si Biserica Cotrocenilor! De la Cotroceni, Printul Charles a mers direct la Palatul Victoria. Nici bine nu s-a asezat pe scaun mostenitorul coroanei britanice, ca a si observat diferenta intre protocolul englezesc si cel roman.

Iar premierul Victor Ponta s-a scuzat ca n-a ajuns la parada de masini sport organizata de ambasada marii Britanii special pentru petrecerea dedicata Jubileului de Diamant. 


Printul Charles e in Romania de miercurea trecuta. In prima seara mostenitorul coroanei regale a Marii Britanii a fost gazduit de familia contelui Kalnoky la Miclosoara, in judetul Covasna. Apoi, a mers in Valea Zalanului unde are doua proprietati.