Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, momente de tristețe! „Mi-e dor de tine” Actorul Bulent Polat suferă teribil din cauza pierderii celei mai dragi și importante persoane din viața sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2022, 15:11
bulent polat Foto(6)

Bulent Polat suferă încă teribil de mult după moartea tatălui său

Sursa: Captură KANAL D

Bulent Polat, care a dat viață personajului Gaffur în serialul Mă numesc Zuleyha, este considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale.

Celebrul Bulent Polat, care a făcut furori cu rolul Gaffur în producția Mă numesc Zuleyha, se numără printre cei mai apreciați actori ai generației sale, datorită talentului sau uriaș și a carismei sale captivante dovedite în multe seriale și filme de succes în care a jucat până în prezent.

Dincolo de platourile de filmare, îndrăgitul actor este un bărbat sensibil care își adoră familia.

Bulent Polat a fost marcat profund de moartea tatălui sau, pe care l-a pierdut în anul 2014 și care i-a lăsat un gol imens în suflet. În fiecare an, pe dată fatidică de 8 iulie, celebrul actor își amintește cu drag însă și cu mare tristețe și regret în același timp de tatăl său care a încetat din viață.

Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, momente de tristețe! „Mi-e dor de tine”

Bulent Polat s-a născut în anul 1979, în orașul Tunceli, într-o familie modestă. Deși s-a confruntat încă din copilărie cu multe lipsuri materiale, Bulent a luptat din răsputeri pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actor și peste ani, după grele eforturi a reușit să își îndeplinească marea dorința. După încheierea studiilor liceale, Bulent Polat a decis să urmeze cursurile de actorie în cadrul Centrului de Artă "Mujdat Gezen" din Istanbul și apoi și-a dorit să se specializeze și mai mult și atunci a ales să plece în SUA, unde a urmat cursurile Școlii Stella Adler Acting

din Los Angeles.

Citeste si: Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare fizică uluitoare după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Bülent Polat!

Actorul a revenit în Istanbul în anul 2011, când a fost cooptat să joace și primul lui rol într-un serial de televiziune. Remarcându-se rapid datorită talentului sau uluitor, Bulent Polat a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în producții de excepție care i-au adus mari succese.

În anul 2018, celebrul actor a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, unde a dat viață personajului Gaffur, care a fost foarte îndrăgit de public.

Dincolo de platourile de filmare, Bulent Polat este un bărbat fericit și împlinit, alături de soția lui și de cei doi copii însă cu toate acestea celebrul actor are și momente de slăbiciune. În fiecare an pe dată de 8 iulie, actorul comemorează dispariția mult prea timpurie a tatălui sau, pe care l-a adorat și pe care l-a considerat mereu marele lui sprijin moral.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Mi-e dor de ține!”, a scris actorul într-o postare de anul acesta pe contul lui de socializare.

Chiar dacă nefericitul eveniment s-a întâmplat în anul 2014, actorul retrăiește din când în când acele clipe teribile și se întristează profund deoarece dorul de părintele lui este imens.

În fiecare an, pe 8 iulie, Bulent Polat postează o imagine cu tatăl lui și scrie câteva rânduri emoționante pe contul lui de socializare.

„Virtuțile unui tată sunt bogăția copiilor săi! Odihnește-te în pace, iubitul meu tată...”, a mai scris Bulent Polat pe Instagram.

Citeste si: Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare! Iată cât de mult s-a schimbat celebrul actor Bulent Polat și cu ce se ocupă în prezent!