Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Bulent Polat, dincolo de platourile de filmare! A imprumutat din obiceiurile personajului Gaffur?

Author: D.I.
Actualizat: 29 ian 2021, 00:15
Foto(7)

Bulent Polat este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita. Rolul personajului Gaffur i-a adus talentatului Bulent Polat un plus de notorietate, propulsandu-l printre cei mai apreciati actori ai momentului in Turcia.

Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita, dincolo de platourile de filmare

Bulent Polat a fost atat de fascinat de rolul lui Gaffur, incat a inceput inca din timpul fimarilor sa indrageasca enorm viata de la conac si toate activitatile necesare unei bune organizari.

Astfel ca celebrul actor a facut o pasiune pentru viata la tara si a inceput sa isi creeze propria ferma pe un pamant roditor, intr-o zona rurala, unde merge ori de cate ori isi doreste sa evadeze din tumultul orasului. Iata cum a fost surprins:

Citeste si: Zuleyha ia o decizie radicala! Va reusi sau nu sa ii destainuie lui Yilmaz secretul despre micutul Adnan? Afla ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cetin din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Aras Senol, dincolo de platourile de filmare!

Bulent Polat este unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului in Turcia

Bulent Polat este actor turc de teatru, film și televiziune. S-a născut pe data de 8 martie 1979 în Tunceli, Turcia. În 1987 s-a mutat împreună cu familia sa în Istanbul, unde a studiat actoria la Centrul de arte "Mujdat Gezen".

In anul 1992 a început să lucreze voluntar ca ușier la Teatrul Bakirkoy. Și-a început cariera cu piesa Sokak Kedisi în anul 1993 după care a fost angajat ca actor profesionist. În 1995 a primit oferta de a juca rolul principal în trei piese pe scena Teatrului de Artă Maltepe.
In 1999 s-a întors la Teatrul Bakirkoy ca asistent regizor. Ulterior a fost implicat în numeroase proiecte de teatru, cinema și seriale de televiziune, punctul de cotitură al carierei sale fiind serialul „Avrupa Yakasi”.

În 2008 a decis să-și ducă cariera la standarde internaționale studiind actoria la Școala Stella Adler Acting School din Los Angeles. După absolvire a revenit în Turcia în anul 2011. In anul 2018 a fost cooptat sa joace in serialul "Ma numesc Zuleyha", rolul unui personaj savuros, Gaffur, care i-a adus un mare succes in cariera.
Citeste continuarea aici.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.