Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare fizică uluitoare după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Bülent Polat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iul 2022, 12:20
ma numesc zuleyha Foto(6)

Bulent Polat, in serialul Ma numesc Zuleyha

Sursa: Instagram Bulent Polat

Îndrăgitul Bülent Polat se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai generației sale. Iată la ce schimbare de look a recurs celebrul actor!

Bülent Polat are 43 de ani și se numără printre cei mai apreciați actori ai generației sale. Cu o experiență pe platourile de filmare de peste două decenii, acesta a reușit să cucerească cele mai înalte culmi ale succesului și să devină unul dintre cei mai îndrăgiți actori de seriale turcești, datorită talentului desăvârșit și a carismei sale aparte. Cel mai recent rol jucat în serialul Mă numesc Zuleyha i-a adus mare succes celebrului actor Bülent Polat.

După încheierea filmărilor, îndrăgitul actor a recurs la o schimbare uluitoare de look. Iată cum arată în prezent!

Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare fizică uluitoare după încheierea filmărilor

Deși s-a născut într-o familie modestă din orașul Tunceli, în anul 1979, Bülent Polat a avut marea ambiție de a reuși în viață pe propriile forțe, iar destinul i-a surâs mereu și l-a purtat pe calea cea bună către carieră la care visase încă din copilărie.

După absolvirea liceului, Bülent Polat a hotărât să se înscrie la cursurile de teatru din cadrul Centrului de Artă "Mujdat Gezen" din Istanbul, pe care le-a încheiat cu succes.

Citeste si: Emoții și nostalgie la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Gaffur a transmis un mesaj impresionant! Ce a spus actorul Bülent Polat la despărțirea de personajul pe care l-a interpretat patru ani

Din anul 1994, Bülent a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, acolo unde s-a bucurat de mari succese și de admirația publicului spectator, însă la un moment dat și-a dorit să evolueze spre alte culmi și atunci a decis să meargă să se perfecționeze în domeniul actoriei în America, acolo unde a studiat în cadrul Stella Adler Acting School din Los Angeles. În 2011 a revenit în Istanbul și a început să primească din ce în ce mai multe oferte motivante de a juca în seriale turcești de excepție pe care le-a acceptat și

astfel a pătruns în lumea fascinantă a producțiilor turcești de succes.

În anul 2018 a fost cooptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha care i-a adus mari satisfacții pe plan profesional. Filmările au durat patru ani și s-au desfășurat în orașul Adana, ceea ce l-a ținut destul de mult timp departe de familia lui, însă a mers mai departe cu multă ambiție și curaj și a avut mereu sprijinul soției lui.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de platourile de filmare, Bulent Polat este și un soț devotat și un tătic fericit și iubitor cu cei doi copii ai săi. Anul acesta celebrul actor a devenit tătic pentru a două oară și a trăit cele mai intense clipe de fericire alături de familia lui.

Citeste si: Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită! Cu ce se ocupă celebrul actor Bülent Polat atunci când nu se află pe platourile de filmare! A ajuns la nivel de performanță in doar câțiva ani!

După încheierea filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha, Bulent Polat a revenit în sânul familiei și se dedică trup și suflet soției și celor doi copii ai săi, dar și celei de-a două mari pasiuni, echitația, pe care o practică de mulți ani. De curând, celebrul actor a publicat câteva imagini inedite, în care a apărut cu un look total schimbat. După ce și-a încheiat cu succes rolul Gaffur în serialul Mă numesc Zuleyha, Bulent Polat a decis să renunțe la aspectul fizic al personajului și să recurgă la o schimbare, lăsându-și barbă, nu numai mustață.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.