Gagea a chemat-o pe Alexandra în camera roșie, pentru a afla ce anume a făcut-o să plângă! „Nu știu ce mai simți și cât mai simți!” De ce a început concurenta să se îndoiască de sentimentele partenerului ei

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2024, 19:51

Gagea si Alexandra, într-un nou impas

Sursa: Captură KANAL D

Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri neașteptate în camera roșie, de întâmplări neprevăzute, dar și de multe tensiuni și răsturnări uluitoare de situație. După ce Roberta a pus capăt relației sale cu Sebastian, încă un cuplu a ajuns într-un nou impas. Este vorba despre Gagea și Alexandra. Concurenta a izbucnit astăzi în lacrimi și le-a mărturisit colegelor sale că nu se simte bine și că o macină anumite îndoieli în ceea ce îl privește pe Gagea, despre care crede că nu mai are sentimente puternice pentru ea.

Gagea a chemat-o pe Alexandra în camera roșie, pentru a află ce anume a făcut-o să plângă

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă tensionată deoarece Alexandra a izbucnit în lacrimi la un moment dat și i-a adus reproșuri aprige lui Gagea, despre care le-a mărturisit fetelor că are îndoieli în ceea ce privește sentimentele sale și felul în care se implică în relația lor.

Citește și: Momente dramatice în “Casa iubirii”. Roberta a izbucnit în lacrimi după ce a pus punct relației. Cum a reacționat Sebastian

În vreme ce Alexandra se simțea rău și plângea, Gagea se află în casă băieților și avea o criză de ras. În cele din urmă, tânărul a decis să o cheme pe Alexandra în camera roșie, pentru a afla ce anume a deranjat-o pe partenera lui, dar si pentru a purta o discuție serioasă despre cele petrecute recent.

Gagea: Vino aici! Ce faci?

Alexandra: Ce ai? Știi că nu sunt ok!

Gagea: Astăzi nu știu ce e cu mine! Vreau să îți dau și starea mea! Promit că o să fie bine! Ce faci?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Alexandra: Nimic! Nu mă simt ok!

Gagea: De ce ai plâns?

Alexandra: Așa! Pentru că în ultimul timp simt că tu... nu știu ce mai simți și cât mai simți!

Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie

Deși păreau un cuplu din ce în ce mai puternic, Alexandra și Gagea au ajuns din nou într-un impas al relației lor și se confruntă cu noi neînțelegeri.

Cei doi concurenți au purtat o discuție serioasă astăzi în camera roșie, unde au încercat să își exprime nemulțumirile și să își rezolve problemele.

Citește și: Roberta, revoltată că Sebastian a vorbit cu o altă fată! Concurenții din „Casa iubirii” au dezvăluit discuția celor doi: „Sebi, mulțumesc pentru aseară”

Pe de o parte, Alexandra i-a dat de înțeles partenerului ei că nu mai are încredere în spusele lui și mai mult decât atât are mai îndoieli în privința sentimentelor sale față de ea.