Gagea a fost invitat nu de una, ci de două fete în Camera Roșie! Aflați motivul în ediția de miercuri, 9 octombrie, din „Casa iubirii”, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 08 oct 2024, 19:55

Virginia și Teodora

Sursa: Captură KANAL D

Gagea are parte de surpriza vieții sale atunci când intră în camera roșie și descoperă că două fete se află acolo.

Emisiunea „Casa Iubirii” are parte de nenumărate surprize pentru concurenți, iar Gagea își va primi surpriza în ediția de miercuri, 9 octombrie, din „Casa iubirii”, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D. Care este motivul pentru care Virginia și Teodora l-au chemat pe Gagea în Camera Roșie?

Gagea a fost invitat nu de una, ci de două fete în Camera Roșie!

Virginia și Teodora au așteptat cu nerăbdare o nouă ediție a emisiunii „Casa Iubirii” pentru a putea pune în aplicare un plan bine pus la punct.

Cele două se află împreună în Camera Roșie, dorindu-și să îl aibă alături de ele și pe Gagea, singurul băiat ce a fost în încăperea specială alături de două fete. Pe parcursul emisiunii, Gagea a fost interesat de Teodora, însă în ultima perioadă a început să îi ofere o atenție deosebită Virginiei, toate acestea sub privirea atentă a fostei sale, Alexandra.

Concurenții nu știu la ce să se aștepte în cadrul acestei întâlniri, deoarece este o situația ce nu s-a mai întâmplat până acum, așa că toată lumea vrea să afle motivul pentru care Virginia și

Teodora l-au chemat pe Gagea în Camera Roșie.

Patrick: Ce-i asta frate?

Antoni: Ești invidios că tu n-ai avut niciodată așa ceva? Să fii cu două?

Patrick: Asta e în premieră! 

Urmăriți momentul în materialul video de mai jos:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Citește și: Robi vrea să pună punct interacțiunilor cu Teodora: „Mi-a dat de înțeles ca nu vrea nici ea”. Care este motivul pentru care concurentul a luat această decizie

Și fetele au fost surprinse de faptul că Gagea a fost chemat în Camera Roșie de către Virginia și Teodora, Alexandra așteptându-se la o astfel de surpriză pentru fostul ei iubit. 

Alexandra: V-am zis!

Bianca: Ferească!

Julia: P-asta n-am mai văzut-o!

Motivul din spatele întâlnirii din Camera Roșie dintre Gagea, Virginia și Teodora o să fie dezvăluit în cadrul ediției de  miercuri, 9 octombrie, din „Casa iubirii”, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D. 

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.