Gagea a izbucnit în lacrimi din cauza amintirilor cu fosta iubită, Alexandra: „Cea mai mare frică a mea..”. Concurenta încearcă din răsputeri să-i recâștige încrederea

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 17 aug 2024, 21:00

Alexandra încearcă să îl recucerească pe Gagea, dar acesta pare să nu mai aibă încredere în ea.

În ediția de sâmbătă, 17 august, a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, difuzată la Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, Gagea și Alexandra au avut parte de un moment emoționant când au rememorat amintirile împreună.

Andreea Mantea a decis să-l invite pe Gagea în casa fetelor pentru a discuta mai îndeaproape despre starea sa.

„Eu nu l-am văzut, am să te rog, Gagea, să vii aici și să vorbim, pentru că eu nu te văd”, a spus prezentatoarea emisiunii, arătându-și îngrijorarea față de starea concurentului.

Fără a ezita, Gagea s-a conformat cerinței și s-a îndreptat către casa fetelor.

Sebastian a cerut ca Roberta să vină în casa băieților, astfel încât să poată petrece mai mult timp cu ea, iar dorința sa a fost îndeplinită.

Gagea a fost invitat în casa fetelor și a izbucnit în lacrimi

Odată ajuns în casa fetelor, Gagea a fost întrebat de Andreea Mantea despre motivul care l-a adus în acea stare emoțională.

Inițial, concurentul a încercat să minimalizeze situația, sugerând că poate doar i s-a părut lui Patrick că ar fi emoționat.

„Poate doar i s-a părut lui Patrick”, a spus Gagea. Însă, pe măsură ce discuția a avansat, Gagea nu a mai putut să-și controleze emoțiile, izbucnind în lacrimi în fața tuturor. El a mărturisit că cea mai mare frică a sa este că, dacă el și Alexandra ar încerca să-și mai dea o șansă, totul s-ar putea termina odată cu emisiunea, aceasta lăsându-l baltă.

„Nu mai îmi dau voie să simt, asta e problema. Pur și simplu s-au acumulat prea multe, probabil m-am săturat să iert și poate de aia nu mai vreau. Știți care e cea mai mare frică a mea? Că o să fie bine, o să încercăm să ne mai dăm o șansă, se termină emisiunea și rămân în pom”, a declarat Gagea, cu lacrimi în ochi.

Reacția băieților din casă nu a întârziat să apară. Aceștia au sărit în apărarea lui Gagea, criticând-o pe Alexandra și susținând că aceasta nu merită iertarea lui.

„Am tot stat, m-am gândit de multe ori la situația creată, la tot ce s-a întâmplat, de multe ori mă macină și interacțiunea ei cu Patrick, că dacă nu se termina, ea continua cu el și era ceva la un moment dat și acum întorcându-se spre mine, ea îmi știe cumva partea asta mai sensibilă”, a continuat Gagea.

Citește și: Ce s-a întamplat cu Teodora de la “Casa iubirii”, imediat după ce a fost desemnată favorita săptămânii: ,,Nu am cuvinte să vă pot descrie”. Cum se simte bruneta

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Citește și: Julia și Robi, față în față în camera roșie! „Mă terorizezi!” Aflați ce își vor spune cei doi concurenți și ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, marți, 6 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Alexandra și Gagea încă au sentimente unul pentru celălalt

Intervenția Andreei Mantea a fost una decisivă. Ea a întrebat-o direct pe Alexandra de ce alege să acționeze în acest fel, iar răspunsul acesteia a fost că are sentimente pentru Gagea, de aceea nu își dorește să exploreze alte șanse romantice.

„Alexandra, de ce faci asta?”, a întrebat Andreea Mantea.

„Pentru că am sentimente, pentru că dacă nu aveam, aveam efectiv alte șanse și poate multe, dar nu vreau nicio șansă și am ales să fac chestia asta cu el”, a răspuns Alexandra.

Andreea Mantea a continuat să îl încurajeze pe Gagea să trăiască în prezent și să decidă dacă își mai dorește să-i dea o șansă Alexandrei sau dacă ar prefera să pună capăt definitiv relației.

„De ce nu trăiți în prezent? Gagea, tu oricum ai sentimente pentru ea. Așa ai zis, nu? Eu pot să te ajut, și nu glumesc, ai văzut că de foarte multe ori, în cazul vostru, puteam să vin cu ceva aparte, pentru că și voi sunteți un caz aparte, voi nu v-ați cunoscut aici, voi ați avut o relație afară, ea a venit să te recucerească aici, numai pentru asta ar trebui să te gândești că merită ceva. Mai departe tu decizi, este viața ta, este inima ta. Vrei să trăiești în prezent și vrei să-i mai dai o șansă să vezi ce se întâmplă sau, dacă vrei, te las să pleci, sau pe ea, să nu vă mai vedeți și să nu te mai chinui, dar nu înainte de a face două lucruri, unul vreau să-l faceți acum, dar o să-i rog pe colegii mei să mă ajute”, a spus prezentatoarea.

În încercarea de a-l ajuta să își clarifice sentimentele, Andreea Mantea a lăsat pe fundal să se audă melodia „Doar cu tine de mână”, interpretată de Zenys și Andrei Despa, o piesă cu o semnificație profundă pentru Gagea și Alexandra. Această melodie l-a făcut pe Gagea să-și amintească ce și-a dorit cu adevărat de la relația cu Alexandra, și anume să formeze o familie împreună, trecând peste toate greutățile vieții, susținându-se reciproc.

„Gagea, ce semnificație are această melodie?”, a întrebat Andreea Mantea.

„Când ascult această melodie, mereu mă duce cu gândul la ceea ce mi-am dorit cu adevărat de la Alexandra, să fie familia mea, și ca orice familie care trece prin situații grele, știam că viața o să ne călească, știam că am mereu pe cineva lângă mine care a fost cu mine de mână și am trecut prin tot”, a mărturisit Gagea,vizibil emoționat.

Puteți urmări întreg materialul în videoclipul de mai jos:

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!