Gagea a răbufnit la adresa fostei sale iubite: „Pentru mine ești zero”. Cum se apără Alexandra în fața acuzațiilor aduse

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 iul 2024, 13:37

Sar scântei între Alexandra și Gagea de la ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Se încing spiritele în ”Casa iubirii”. În ediția de vineri, 26 iulie, Gagea a răbufnit la adresa Alexandrei, în timp ce Patrick a luat o decizie în privința acesteia.

Gagea și Alexandra au avut un schimb de replici acide, în timp ce restul concurenților i-au cerut lui Patrick să ia o decizie în privința brunetei. Sătul de comportamentul fostei sale iubite, Gagea susține că aceasta a mințit încă de la venirea ei în casă.

Citește și: Gagea o mitraliază pe Alexandra. Tânărul este complet dezamăgit de fosta lui iubită: "Ți-ai bătut joc de mine în ultimul hal!" Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Patrick

Sar scântei între Gagea și Alexandra de la ”Casa iubirii”

Fetele și băieții din ”Casa iubirii” sunt curioși ce decizie va lua Patrick în privința Alexandrei, dar și a Teodorei. Cele două brunete și-au arătat interesul pentru Patrick, însă acesta oscilează între cunoașterea Teodorei și joculețele cu Alexandra. Cu toate acestea, Patrick susține că este atras de Teodora și că nu-și dorește ceva amoros cu Alexandra.

Patrick: Eu nu vreau să mint acum, dar nu pot să zic că e extazul ăla maxim. Nu știu de ce nu e extazul ăla maxim, dar sunt atras de ea.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Alexandra, pusă la zid de Gagea. Concurentul tună și fulgeră: "A stat să mintă pe toată lumea.'' Aflați ce se va întâmpla, vineri, 26 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Robi: Ca să lege o conexiune cu Teodora, trebuie să renunțe la conexiunea cu Alexandra. Dacă o spune cu jumătate de gură, îți dai seama că femeia nu înțelege.

Patrick: Eu chiar am spus, nu simt pe plan amoros ceva.

Alexandra: Eu am spus doar ce simt în preajma lui.

Moldo este de părere că Patrick are un respect foarte mare pentru Alexandra, motiv pentru care nu vrea să-i spună în mod direct că nu-și dorește să mai interacționeze cu ea.

Gagea a răbufnit la adresa Alexandrei

Robi are dubii în privința Alexandrei, motiv pentru care a întrebat-o dacă mai vede ceva în viitor între ea și Gagea.

Robi: Alexandra, crezi că între tine și Gagea va mai putea fi ceva pe viitor?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Alexandra: Nu, nici vorbă.

Patrick l-a întrebat pe Gagea cum i s-a părut Alexandra în timpul dansului cu el, moment în care acesta a răbufnit la adresa fostei iubite. Gagea susține că Alexandra joacă teatru și că vrea să-i inducă lui Patrick anumite sentimente.

Gagea: Teatru total. Asta mi s-a părut. Eu nu am cum s-o mai văd pe Alexandra cu ochi buni. Ea încearcă să-ți inducă ție anumite chestii, ca tu cumva să ai sentimente pentru ea. Dar tu i-ai spus în față. Eu știu cum este ea. Ea îl place pe Patrick, dar nici ea nu mai știe ce face. Ea a spus că s-a prins că era vrăjeală. Femeia nu o să se schimbe, o să fie la fel.

Citește și: Între două nu te plouă! Patrick, subiect de discuție aprins între Teodora și Alexandra: „Patrick se face că nu știe, deși știe”

Gagea se simte extrem de dezamăgit de fosta iubită și este sigur de faptul că aceasta nu mai avea sentimente pentru el în momentul în care a intrat în casă. Concurentul se simte folosit de fosta iubită, scopul ei fiind acela de-al cunoaște pe Patrick.

Gagea: Mă simt foarte dezamăgit pentru că și ieri mi-a spus că oricum nu mai avea sentimente pentru mine, că de când a intrat în casă a simțit ceva pentru Patrick. A stat să mintă pe toată lumea. Tu oricum nu ai suflet.

Alexandra: Nu am spus că am simțit o chestie, a fost o conexiune de la început. Unii oameni simt, alții nu.

Gagea: Pentru mine ești zero și nu are rost să mai vorbim.

Aici puteți viziona momentul din prima parte a ediției de azi, 26 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”:

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.