Gagea ar „tânji” în continuare după Alexandra! Ce a observat Moldo în comportamentul acestuia atunci când vorbește despre fosta iubită

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 oct 2024, 21:18

Triunghiul amoros dintre Gagea, Alexandra și Dennis

Sursa: Kanal D

În timp ce Gagea susține că nu mai simte nimic pentru Alexandra și că se bucură pentru interacțiunea acesteia cu Dennis, concurenții observă o schimbare în comportamentul acestuia, atunci când vine vorba de fosta iubită.

Una spune, alta simte sau cel puțin asta consideră concurenții din Casa Iubirii despre Gagea. 

Citește și: Gagea vorbește în lacrimi despre planurile de viitor pe care le avea cu Alexandra! Concurentul a ajuns să regrete că nu s-au înțeles: „Dacă era detașat nu mai vorbea despre astea”

Alexandra și Gagea, greșeli comune în relație

Într-un moment de reflecție asupra relației eșuate dintre el și Alexandra, Gagea și-a revizuit declarațiile anterioare, încercând să ofere o explicație pentru cuvintele dure pe care le-a adresat fostei sale partenere.

Gagea: Regret că nu a fost să fie mai bine! Atunci eram tensionat și de aia am spus că regret că am cunoscut-o, dar tot regret că am continuat relația cu ea.

Deși pare că regretul îl macină, Alexandra, la rândul ei, și-a exprimat propriile păreri despre relația lor și participarea la emisiune

Alexandra: Consider că eu nu ar fi trebuit să mă înscriu pentru el în emisiune.

Vina eșecului amoros se împarte la 2, spune Gagea.

Gagea: Amândoi cred că am greșit. Tot mă gândesc că nu trebuia să ajungem aici, așa.

Andreea Mantea: Dacă Alexandra s-ar apropia de Dennis mai mult și ar forma un cuplu, ar pleca împreună și s-ar căsători și ar rămâne însărcinată imediat, ce ai simți?

Gagea: Nu știu dacă aș simți ceva. Nu am rezonat cu persoana respectivă. M-aș bucura pentru ea.

Alexandra crede că regretele lui Gagea ar ascunde teama de a o pierde definitiv

Alexandra pare convinsă că Gagea nu și-a găsit încă pacea interioară și că apropierea ei de Dennis îi provoacă acestuia disconfort.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine

Alexandra: El acum pare că nu e ok și are stările astea pentru că eu interacționez cu Dennis.

Gagea o vede pe Alexandra satisfăcută

Gagea: Dacă tu consideri că eu fac pe victima cu interacțiunea ta, eu zic să-ți vezi de treaba ta. Ei îi dă satisfacție că eu aș tânji după ea.

Alexandra: Eu n-am spus că tânjești.

Moldo îl vede pe Gagea nostalgic, iar asta i se pare ciudat.

Moldo: Mă surprinde, pentru că îi văd comportamentul de la hotel și de aici. Când vine în emisiune, de câteva zile, a devenit foarte nostalgic. 

Dennis e de părere că Gagea una spune, dar alta simte.

Dennis: Ne înțelegem bine, dar cred că el nu e foarte asumat.

Subconștient nu arată că e chiar fericit pentru Alexandra. Eu zic că nu are sens să îi spună el ei să se focuseze pe cunoaștere, când de fapt tu vii cu atacuri și glume. 

Gagea consideră că înțepăturile dintre el și Alexandra ar fi ceva firesc.