Gagea, decizie radicală în privința Alexandrei: "Vreau să încheiem tot!" Reacția concurentei i-a șocat pe toți concurenții

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 10 iul 2024, 17:39

Gagea a luat o decizie neașteptată în Casa iubirii, miercuri, 10 iulie. Tânărul s-a despărțit de Alexandra. Incredibil cum a reacționat bruneta.

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Gagea a decis să pună punct relației cu Alexandra.  Iată la ce concluzie a ajuns concurentul după ce s-a gândit la tot parcursul iubitei lui în emisiune.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Roberta și Bogdan în camera roșie. Concurenta i-a făcut o dezvăluire emoționantă în timpul dansului: „De asta te-am chemat”

Gagea, decizie radicală în privința Alexandrei

Situație tensionată în ”Casa iubirii”. Gagea a decis să pună punct relației cu Alexandra, după ce a analizat tot comportamentul brunetei, încă din prima ei zi în competiție.

Concurentul a ajuns la concluzia că doar el a încercat să facă pași spre fosta iubită, iar aceasta avut grijă să se apropie de alți concurenți. Astfel, Gagea i-a mărturisit Alexandrei că nu poate trece peste comportamentul ei și că cel mai bine este să se despartă și fiecare să-și vadă de drumul lui.

Gagea susține că deși a fost deranjat de atitudinea iubitei sale, aceasta încă are sentimente pentru ea, dar totul trebuie să se încheie între ei. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei

"M-am gândit la tot ce s-a întâmplat. Să știi că între noi e totul consumat. Dacă părerea ta e că între noi nu e totul consumat, e strict părerea ta. Eu asta simt, asta îmi dai de înțeles.

Vreau să încheiem aici tot, în Camera Roșie tot. Sentimente pentru tine sunt, dar în situația de față nu mai putem. Toate întâmplările, tot ce s-a întâmplat între noi, nu se mai poate. Îmi pare rău! Nu mai are niciun sens. Eu zic ca fiecare să meargă pe drumul lui, dar vreau să ții cont de asta, că între noi vreau să se termine totul. Nu mai văd niciun rost.
Nu spun asta la nervi, să știi.

Nu stau să arunc cu pietre în tine, pentru că ai fost fosta mea. Am trăit momente foarte mișto împreună, am avut o relație frumoasă, am învățat lucruri de la tine, poate și tu de la mine, dar lupt și lupt degeaba, pentru că din partea ta nu mai simt o atracție față de mine.", i-a mărturisit Gagea Alexandrei.

Pentru a vedea cum a reacționat Alexandra la aflarea deciziei lui Gagea, urmăriți materialul video de mai jos. 

 


Deși PAtrick a încercat să încheie orice cunoaștere cu Alexandra, concurenta nu se dă bătută și profită de ocazie pentru a-l chema în camera roșie.