Gagea, deranjat de interacțiunile Alexandrei cu Patrick și Bogdan. Ce și-au reproșat cei doi foști iubiți în gală : „M-ai putea pierde în orice moment”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 iun 2024, 21:03

Gagea și Alexandra de la ”Casa iubirii”

Sursa: Captură Kanal D - Casa iubirii

Gală cu scântei a emisiunii ”Casa iubirii” duminică, 23 iunie. Gagea se declară dezamăgit de comportamentul Alexandrei după ce aceasta a interacționat cu Patrick și Bogdan.

În gala de duminică, Gagea a vizionat materialele în care Alexandra a discutat cu Patrick și Bogdan. Concurentul s-a arătat extrem de nemulțumit de aceste interacțiuni, în special de faptul că Alexandra l-a lăsat pe Bogdan să o i-a de mână.

Gagea s-a declarat dezamăgit de comportamentul Alexandrei

Deși a venit în emisiune pentru a-și recuceri fostul iubit, Alexandra a ajuns la concluzie că îi este imposibil să-l recucerească pe Gagea, acesta având o atitudine nepotrivită la adresa ei.

Concurentul nu-și dorește momentan o împăcare, însă s-a arătat deranjat de discuțiile pe care Alexandra le-a purtat cu alți băieți din casă.

Citește și: Antoni o dă peste cap pe Ștefania în camera roșie! Ce dezvăluire i-a făcut despre Cosmin: „Am avut eu niște îndoieli, dar nu pot...”

În gală, Gagea a vizionat un material în care Alexandra a purtat o discuție cu Patrick și cu Bogdan, iar cel din urmă ar fi luat-o de mână.

Acest lucru l-a scos din minți pe Gagea, deși toți concurenții susțin că Alexandra nu a greșit cu nimic.

Gagea: Nu vreau să lungesc subiectul ăsta.Vrei să-mi spui ceva?

Alexandra: Nu, din moment ce nu am vrut să-ți spun până acum. Nu cred că din ce ai văzut pe material te-a dus cu gândul în altă direcție.

Patrick: Mă bucur că te-am făcut să te simți în largul tău. Dar nu am simțit că ai mers în nicio direcție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Gagea susține că Alexandra și-ar dori să-l cunoască pe Patrick mai mult

Băieții sunt de părere că Gagea are o reacție nepotrivită și că Alexandra nu a greșit cu nimic în această situație.

La rândul său, Gagea a dezvăluit că nu-și dorește o împăcare cu Alexandra pentru a nu fi din nou dezamăgit.

Gagea: Dar eu am văzut altceva. Starea mea de acum e tot o glumă? Nu sunt nervos, sunt dezamăgit. Am fost întrebat în casa băieților și crede-mă că mi-am pus toată încrederea în tine.

Citește și: Se anunță o idilă între Patrick și Virginia?! „Tu realizezi câtă lume ne iubește pe noi doi?” Discuția care i-a pus pe jar pe fani

La rândul ei, Alexandra a ținut să sublinieze faptul că situația în care se află nu-i face deloc plăcere și că Gagea ar putea să o piardă în orice moment.

Alexandra: Tu nu ai realizat nimic din toate materialele de până acum? Că m-ai putea pierde în orice moment? Trebuie să fii mult mai atent cu situațiile și cu mine.

Gagea: Probabil își dorește să-l cunoască pe Patrick mai mult. Dacă vrei să repari ceva, faci chestii de genul? Eu ca bărbat nu pot ca femeia mea să meargă de mână cu altcineva. Nu am simțit să mă împac cu ea. Eu o las liberă. Nu m-am apropiat de ea pentru că îmi era frică că o să fiu din nou dezamăgit.

Aici puteți viziona momentul din gala de duminică, 23 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”:

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?